Lightened Up Salade de pommes de terre
En combinant la mayonnaise avec du yaourt grec, on allège cette salade de pommes de terre traditionnelle tout en conservant une couche épaisse et crémeuse.

Ingrédients
Prepare the Potato Salad
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Pommes de terre Yukon Gold pelées, en dés 2.0 kg
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Carottes, coupées en petits dés 500.0 ml
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Sel casher 22.0 ml
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Vinaigre de cidre de pomme 15.0 ml
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Yogourt grec 375.0 ml
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Persil italien haché 125.0 ml
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Celery Leaves, finely chopped 125.0 ml
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Celery, medium dice 500.0 ml
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Oignon rouge, en petits dés 250.0 ml
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Sel et poivre au goût
Préparation
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Prepare the Potato Salad
- Place diced potatoes and carrots into a medium pot and cover with cold water. Add salt and vinegar to water, then bring to a slow simmer. Cook for 20-25 minutes, without letting the water boil. Check for doneness, using a fork or skewer. Drain and refrigerate for 1 hour.
- Combine the mayonnaise, Greek yogurt, parsley and celery leaves. Whisk to combine.
- Place cooked potatoes and carrots in a large bowl with diced celery and onion. Add the mayonnaise mixture and gently fold to combine. Season to taste with salt and pepper. Refrigerate.