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Préparation des chapeaux de champignons

Préparation de la mayonnaise au citron et à l’estragon

Prepare the Sandwich

  • Champignons portobello préparés 10.0 chacun
  • Poivrons rouges rôtis, épépinés et pelés 265.0 g
  • Provolone 10.0 tranches
  • ciabattas, séparées en deux et grillées 10.0 chacun
  • Mayonnaise au citron et à l’estragon préparée 500.0 ml
  • Laitue à feuilles vertes 10.0 feuilles
  • Tomate tranchée 10.0 tranches
  • Oignons rouges, émincés 1.0 chacun
  1. Préparation des chapeaux de champignons

    • Mélanger les ingrédients et réfrigérer.
  2. Préparation de la mayonnaise au citron et à l’estragon

    • Mélanger tous les ingrédients.
  3. Prepare the Sandwich

    • On preheated grill, cook the prepared mushrooms until heated through and softened, about 5 minutes.
    • Near the end of the cooking time, top each mushroom with half of a red bell pepper and a slice of cheese. Cover and grill until cheese melts.
    • Spread ciabatta evenly with prepared Lemon Tarragon Mayonnaise.
    • Place mushroom on bottom of bun; top with lettuce leaf, tomato slice and red onion slices.
    • Replace top of ciabatta; repeat to make sandwiches. Serve immediately.