Burgers sur le gril style buffalo
Galettes de bœuf savoureuses avec de l'oignon, du céleri, du fromage bleu et mélangées avec de la sauce piquante style buffalo TABASCO®. Servi sur un petit pain grillé avec de la mayonnaise épicée buffalo faite avec Hellmann’s® et TABASCO®.

Ingrédients
Prepare the Patties
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de bœuf haché extra-maigre (90 %) 900.0 g
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Oignons, hachés 75.0 g
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Chopped celery 75.0 g
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Crumbled blue cheese 75.0 g
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de sauce piquante style buffalo de la marque TABASCO®, divisée 65.0 ml
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Sel 4.0 g
Prepare the Buffalo Mayonnaise
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Ketchup 30.0 ml
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de sauce piquante style buffalo de la marque TABASCO®, divisée 15.0 ml
Finish the Dish
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petits pains à hamburger aux grains 8.0 unité
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Buffalo Mayonnaise, Prepared
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Shredded Lettuce, As Needed
Préparation
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Prepare the Patties
- In a medium bowl, combine the beef, onion, celery, cheese, 65 mL of the TABASCO® Buffalo Style Sauce and salt. Form the meat mixture into 8 patties. Wrap and refrigerate until ready to cook.
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Prepare the Buffalo Mayonnaise
- Combine mayonnaise, ketchup and remaining 15 mL TABASCO® Buffalo Style Sauce in a small bowl and refrigerate.
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Finish the Dish
- When ready to serve, heat grill to medium. Cook burgers over medium heat until just cooked through, about 5 minutes per side. Toast buns and place burgers on buns. Top each burger with the Buffalo mayonnaise and shredded lettuce.