Filet de porc à la dijonnaise, salade de haricots rouges et quinoa aux oignons français
L'association d'une protéine simple et d'accompagnements sains et délicieux rend ce repas idéal à emporter ou à livrer.

Ingrédients
Prepare the Pork Tenderloin
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Pork Tenderloin 1.75 kg
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Sel et poivre au goût
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Maille Moutarde de Dijon Originale 4 x 4.1 kg 375.0 ml
Prepare the Red Bean Salad
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Canned beans (Kidney, Pinto and Black beans), drained 1.0 kg
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Maille Moutarde de Dijon à l’Ancienne 4 x 3.7 kg 60.0 ml
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Vinaigre de cidre de pomme 60.0 ml
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Miel 15.0 ml
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Carottes, en julienne 125.0 ml
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Sun Dried Tomatoes, julienned 125.0 ml
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Persil italien haché 30.0 ml
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Sel casher 5.0 ml
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Poivre noir 2.0 ml
Prepare the French Onion Quinoa
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Quinoa 750.0 ml
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Eau, filtrée, à température ambiante 1.5 L
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Knorr® Professionnel Soupe du Jour à l'Oignon à la Francaise 4 x 366 gr 175.0 ml
Préparation
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Prepare the Pork Tenderloin
- Season pork tenderloins with salt and pepper. Using a pastry brush apply a thick layer of Dijon mustard on all sides of the pork.
- Roast the pork for 12-15 minutes in a convection oven at 220 C, or until they reach an internal temp of 65 C. Rest for 5 minutes before slicing.
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Prepare the Red Bean Salad
- Combine all ingredients in a large bowl, refrigerate until needed.
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Prepare the French Onion Quinoa
- Combine all ingredients in a medium pot. Bring to a boil, then reduce to a simmer and cook until all liquid has evaporated. Cover and cook on low for an additional 8-10 min. Fluff before serving.