Quesadillas au bœuf BBQ
Le bœuf BBQ râpé est la garniture parfaite pour les quesadillas au fromage. Le braisage du bœuf dans une combinaison de Demi Glace Knorr et de sauce BBQ est simple à préparer et permet de conserver une viande tendre et juteuse au goût prononcé. Le bœuf peut également être utilisé pour les nachos, les tacos et bien plus encore.

Ingrédients
Prepare BBQ Demi- Braising Sauce
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Chipotle BBQ Sauce 1.0 L
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Eau, filtrée, à température ambiante 1.5 L
Prepare the BBQ Beef
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Beef chuck, cubed 4.0 kg
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Sel et poivre au goût
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Huile végétale 60.0 ml
Prepare the Quesadillas
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Tortillas aux épinards de 12 po de diamètre 10.0 unité
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Monterey-Jack Cheese, shredded 2.5 kg
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Crème sûre, ordinaire 500.0 ml
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Guacamole, préparé 750.0 g
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Limes coupées en quartiers, pour la garniture 5.0 unité
Préparation
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Prepare BBQ Demi- Braising Sauce
- Using a large saucepan, combine the Knorr Demi Glace powderwith the BBQ sauce and the water. Slowly bring to a boil and simmer for 2-3 minutes. Set aside.
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Prepare the BBQ Beef
- Preheat oven to 180 C.
- Seasonthe Cubed Beefwith salt and pepper. Add oil to a large braising pan and brown the beef on all sides.
- Transferbeef to a large hotel pan & cover with BBQ/Demi Sauce.Cover and cook for 3 hours at 180 C.Allow to restand shred/Pull the BBQ beef.
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Prepare the Quesadillas
- For each portion, place a tortilla over a medium-high flat top or non-stick pan. Add approx. 250 g of cheese using a portioning spoon and top with pulled beef. Brown both sides and cut into 4 pieces. Using a squeeze bottle, drizzle the top of quesadillas with the sour cream and serve with a side of guacamole and lime wedges