Tostadas de Pollo (Tostadas de poulet effiloché)
Le poulet râpé juteux et fumé est la garniture parfaite pour les tostadas croustillants. Le poulet peut également être utilisé pour les nachos, les quesadillas, et bien d'autres choses encore.
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Ingrédients
Prepare the Chicken
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Cuisses de poulet désossées et sans peau 2.5 kg
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Onions, large, sliced 2.0 unité
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coriander 1.0 bouquet
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Diced tomatoes, canned (28 oz/ 850 g) 2.0 unité
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Chipotle en poudre 40.0 ml
Prepare the Tostadas
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Tostadas 30.0 unité
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Guacamole, préparé 500.0 ml
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Crème mexicaine 250.0 ml
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Queso fresco, émietté 500.0 ml
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Radis, tranchés, au besoin
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Piments jalapeno tranchés par sandwich (facultatif)
Préparation
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Prepare the Chicken
- In a large pot, add cleaned chicken thighs, onions, cilantro (with stems), canned tomatoes, chipotle andKnorr® Professional Ultimate Chicken Bouillon Base.
- Add prepared Knorr® Professional Ultimate Chicken Bouillon Base. Bring to a simmer and cook, stirring occasionally for about 45 minutes. Once chicken is fork tender, use a pair of tongs to shred.
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Prepare the Tostadas
- For each portion, spread guacamole on 3 tostadas. Top with shredded chicken, then garnish with guacamole, crema, queso fresco, radishes and jalapenos.