BBQ Beef Tostadas
Le bœuf BBQ râpé est la garniture parfaite pour des tostadas croustillants. Le braisage du bœuf dans une combinaison de Demi Glace Knorr et de sauce BBQ est simple à préparer et permet de conserver une viande tendre et juteuse au goût prononcé. Le bœuf peut également être utilisé pour les nachos, les quesadillas, et bien d'autres choses encore.

Ingrédients
Prepare the BBQ Demi- Braising Sauce
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Water, filtered, room temperature 1.5 L
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Sauce barbecue au choix 500.0 ml
Prepare the BBQ Beef
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Beef chuck, cubed 4.0 kg
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Sel et poivre au goût
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Huile végétale 60.0 ml
Prepare the Tostadas
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Mexican Tostadas 20.0 unité
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Shredded Mexican blend cheese 450.0 g
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Oignon rouge, finement émincé 500.0 ml
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Feuilles de coriandre, en chiffonnade 250.0 ml
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Pickled jalapenos 250.0 ml
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Limes coupées en quartiers, pour la garniture 5.0 unité
Préparation
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Prepare the BBQ Demi- Braising Sauce
- Using a large saucepan, combine the Knorr Demi Glace powder with the BBQ sauce, Hellmann's® Real Ancho Chipotle Sauceand the water. Slowly bring to a boil and simmer for 2-3 minutes. Set aside.
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Prepare the BBQ Beef
- Preheat oven to 180C.
- Season the cubed beef with salt and pepper. Add oil to a large braising pan and brown the beef on all sides.
- Transfer beef to a large hotel pan and cover with BBQ/Demi Sauce.Cover and cook for 3 hours at 180 C. Allow to restand shred/Pull the BBQ beef.
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Prepare the Tostadas
- For each portion, place 2 tostadas on a small sheet tray and top with 60ml of shredded cheese each and 90 g of BBQ Pulled Beef (use portioning spoons for consistency and ease of preparation).
- Bake at 200 C for 3-5 minutes, or until cheese is golden brown. Serve with red onion and cilantro, with a side of pickled jalapenos and lime wedges.