Poblanos farcis au chorizo et aux pommes de terre, œufs frits et sauce hollandaise
Une version audacieuse des œufs bénédictine avec une touche mexicaine ! Ce plat de brunch réinventé évoque tous les sens avec des saveurs excitantes, des textures et des couleurs contrastées.

Ingrédients
Prepare the Stuffed Poblanos
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Small poblano peppers, fire roasted, peeled and seeded 16.0 unité
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Gros oignon en gros dés 0.5 unité
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Large russet potatoes, diced 2.0 unité
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Huile d’olive 30.0 ml
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Chorizo en vrac, cuit et émietté 450.0 g
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Queso fresco, émietté 500.0 ml
Finish the Dish
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Eggs, fried or poached 16.0 unité
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Coriandre fraîche hachée
Préparation
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Prepare the Stuffed Poblanos
- In a large skillet,sweattheonions and slow cookthediced potatoes. Addthechorizo andcontinue tocook until chorizo and potatoes have fully cooked. Set asideto cool slightly.
- Addthequesofrescoto the chorizo mixture.
- Fill each poblano with thehash mixture.
- Bake thestuffedpeppers at 180Cfor 10 minutes.
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Finish the Dish
- Combine the prepared Knorr Hollandaise Saucewith Knorr Intense Flavors Charred Chili Heat.
- For each portion, place 2 stuffed peppers on a plate. Top with an egg, then drizzle with Hollandaise. Garnish with cilantro and serve.